stageplan black seed 2.jpg

Technische Rider

 

Algemeen:

 

In deze rider geeft BLACK SEED (Bluesrock band) zijn wensen en technische eisen voor optredens en aanverwante zaken. Eventuele wijzigingen zijn in overleg vaak mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met BLACK SEED. We gaan er vanuit dat u, net als wij, met een professionele instelling en veel plezier er alles aan zal doen om van het evenement een succes te maken!

 

Stageplan:

 

 

 

 

 

 

 

STAGEPLAN BLACK SEED

Er komt geen backdrop te hangen. De benodigde stopcontacten (2x3) moeten 230 Volt leveren en uiteraard zijn voorzien van randaarde.

De microfoonstandaards dienen van degelijke kwaliteit te zijn zodat deze NIET omvallen of inzakken gedurende soundcheck en/of show.

 

Black Seed maakt in principe altijd gebruik van hun eigen backline. Deze wordt niet uitgeleend aan andere bands. Verzoek voor het gebruik van een algemeen drumstel voor alle spelende bands op de showdag ter bevordering van de doorlooptijd tijdens change-overs dienen minimaal twee dagen vóór de showdag ingediend te worden via e-mail.

 

We vragen de opdrachtgever te zorgen voor een nuchtere, adequate FOH-mixer die ruime ervaring heeft in het mixen van een rockband en ons voorziet van een knallende mix tijdens de soundcheck en optreden. Hetzelfde geldt overigens ook voor de monitortechnicus. 

Overige:

 

Heeft u verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op:

 

Meer informatie is te vinden op onze website: www.blackseedblues.com